SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Участь у третьому проєкті  PROJECT NO. 57649162 «DIGIT 3: DATA COLLECTION AND DIGITALISATION WITH A FOCUS ON UNIVERSITY COLLEGES IN 2024»

Участь у третьому проєкті PROJECT NO. 57649162 «DIGIT 3: DATA COLLECTION AND DIGITALISATION WITH A FOCUS ON UNIVERSITY COLLEGES IN 2024»

14 травня стартував третій проєкт DAAD project no. 57649162 «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024» Університету прикладних наук Вайнштефан Тріздорф (HWST) на базі ВНАУ, в якому прийняла участь викладачка Уляна ДУДКА.  Цей проєкт відзначається тим, що до нього залучені коледжі аграрних університетів, які є партнерами HWST.

23

Під час воркшопу професор Ральф ШЛАУДЕРЕР визначив основні завдання та очікувані результати реалізації проєкту DAAD-3, побажав учасникам тренінгу продуктивної роботи і висловив подяку Григорію КАЛЕТНІКУ за високий рівень організації заходу на базі ВНАУ.

Президент Вінницького національного аграрного університету, доктор економічних наук, професор та академік Національної академії аграрних наук України Григорій КАЛЕТНІК відзначив, що спільне бачення проблем аграрної освіти та сільськогосподарського сектору економіки створює умови для реалізації стратегічних проєктів та розвитку нового рівня співпраці. Він також висловив подяку професору Ральфу ШЛАУДЕРЕРУ за довгострокову та плідну співпрацю.

45

Учасниками воркшопу в рамках проєкту «Digit 3: Data collection and digitalisation with a focus on University Colleges in 2024» були координатори проєктів від університетів та представники коледжів, які входять до їх структури з Києва, Вінниці, Рівного, Сум, Миколаєва, Львова, Чернігова, Бережан та Заліщик.

67

Програма заходу передбачала:

«Ukrainian Farm Management Data»: пройдений шлях та отримані результати (Аліна Бричко).

Підготовка до збору даних для аналізу виробництва с/г культур (Вадим Петренко).

Програмне забезпечення для проєкту Data collection (Сергій Аксьонов).

Виїзд на підприємство «Органік-Д» для збору даних (Ігор Дідур, Вадим Кричковський).

Обговорення результатів та підведення підсумків підготовки до реалізації практичної складової проєкту.

Воркшоп був надзвичайно насичений, цікавий та продуктивний. Учасники проєкту мали змогу обмінятись досвідом, отримати нові знання, задоволення від спілкування в колі академічної спільноти, перспективи та нові можливості.

Уляна ДУДКА,

викладачка спеціальних економічних дисциплін