SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Зустріч з Ганною Гороженко у Бережанському замку

Зустріч з Ганною Гороженко у Бережанському замку

16 травня  студенти групи ОФ-11 стали свідками феєричного дійства. У мальовничому Бережанському замку відбулася незабутня зустріч з відомою авторкою історичних романів Ганною ГОРОЖЕНКО - українською журналісткою, письменницею, телеведучою, кураторкою проєкту з дослідження Українського бароко «Історія зі смаком».

1

Ганна ГОРОЖЕНКО розповідала про своїх персонажів, що жили у часи бароко – епохи, багатої на історичні події та видатних особистостей. Вона з особливим захопленням ділилася історіями жінок, які, попри всі труднощі свого часу, змогли знайти своє місце у світі і залишити свій слід в історії.

2367

Бережанський замок, з його величними залами і таємничими коридорами, став ідеальним місцем для проведення цієї зустрічі. Замок сам по собі є значущою історичною пам'яткою, яка пережила безліч подій і зберігає в своїх стінах дух минулих століть. Ганна ГОРОЖЕНКО наголосила, що багато її героїнь черпали силу саме з таких місць, як Бережанський замок, де історія буквально дихає в кожному куточку.

45

Окрім літературної частини, на гостей чекав справжній сюрприз – виступ зразкового молодіжного театру "Взори" під керівництвом Олени РІЗНИК. Танцюристи, вдягнені у костюми стилю бароко, виконували вишукані танці, що відтворювали атмосферу епохи. Їх виступ додав заходу особливого шарму та переніс присутніх у далеке минуле.

Зустріч з Ганною ГОРОЖЕНКО у Бережанському замку стала подією, яка об'єднала любителів історії, літератури і мистецтва. Вона не лише надала можливість ближче познайомитися з творами талановитої авторки, але й подарувала справжнє занурення в атмосферу барокової епохи.

Це була надзвичайна подорож, яка назавжди закарбується в пам’яті студентів.

Валентина РУДНИК,

кураторка групи ОФ-11