SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Конкурс

Конкурс "Кращий за професією" з дисципліни Менеджмент і маркетинг

Потреба у генерації нових ідей проявляється у всіх сферах управлінської діяльності. Вимоги до особистості менеджера постійно змінюються відповідно до вимог часу. На сьогодні з’явилась необхідність у менеджері креативному.

1

У суспільному виробництві стала нагальною потреба у фахівцях нового типу; необхідні управлінці не виконавчого типу, а управлінці самостійні, які вміють нестандартно, творчо підходити до виконуваних функцій, хочуть і вміють приймати рішення і брати на себе відповідальність. Саме цими завданнями керувалася викладачка Ірина ПАЛЬНСЬКА, яка 22 березня у межах тижня циклової комісії спеціальних економічних дисциплін провела конкурс "Кращий за професією" на тему «Студентський креатив: робота над рекламними проєктами» у групах Ек-31, ОФП – 31.

3456Головна ідея проєктів – реклама ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Дві команди здобувачів освіти продемонстрували неймовірну креативність та професійні навички у створенні рекламних матеріалів закладу, в якому вони навчаються.  Усі представлені проєкти вирізнялися оригінальними ідеями, нестандартним підходом, відмінною реалізацією концепцій.  Проєктантам вдалося передати атмосферу та цінності нашого закладу освіти в своїх рекламних матеріалах.

Захід був не лише інформативним, а й надихаючим для всіх учасників, дозволив виявити таланти та потенціал студентської молоді в царині реклами та маркетингу.

Олег Андрусяк,

викладач циклової комісії спеціальних економічних дисциплін