Перша шпальта

Featured

Екологічна година спілкування «Спалювання листя: чому це небезпечно?»

id: 4465 
Новини І та АД 20 жовтня 2025 Перегляди: 368

Усі ми любимо золоту осінь, адже таке красиве різнобарвне листя! Кожен вважає за обов’язок викласти у себе в соцмережах яскраве фото жовтогарячого листя. Однак після того, як воно опало з дерев, чимало українців беруть до рук граблі… – після чого підпалюють.

Читати далі...
Featured

Творимо добро разом

id: 4464 
Новини ГД 20 жовтня 2025 Перегляди: 154

14 жовтня 2025 року в Бережанському фаховому коледжі відбувся благодійний ярмарок, всі зібрані кошти з якого передали Збройним Силам України.

Читати далі...
Featured

Вітання з захистом дисертації

id: 4463 
Новини ФМ та КІ 20 жовтня 2025 Перегляди: 119

Колектив ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» щиро вітає викладача циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Андріїва Романа Ростиславовича з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук!

Читати далі...
Featured

Навчати екологічної свідомості заради «майбутнього, яке дихає і надихає» важливо

id: 4462 
Новини ПД 17 жовтня 2025 Перегляди: 348

Всесвітній день екологічної освіти (The World´s Environmental Education Day) відзначають щороку 14 жовтня, він бере свій початок у 1972 році з Декларації Конференції ООН з навколишнього середовища, яка окреслила необхідність критеріїв і загальних принципів для збереження та покращення навколишнього середовища.

Читати далі...
Featured

Опитування щодо визначення напрямів молодіжних грантів на 2026 рік

id: 4461 
Освітня діяльність 17 жовтня 2025 Перегляди: 111

  Український молодіжний фонд проводить опитування серед суб’єктів молодіжної роботи з метою визначення пріоритетних напрямів грантових програм на 2026 рік.

  Опитування має на меті зібрати думки та пропозиції від представників молодіжного середовища, щоб врахувати реальні потреби громад у подальшому формуванні державної політики у сфері молоді.

  Результати стануть основою для погодження з Міністерством молоді та спорту України та Наглядовою радою УМФ пріоритетних напрямків грантових конкурсів на наступний рік.

  Просимо пройти опитування.

Посилання на форму опитування: https://forms.gle/A1CHeRfkfVfaCgmW7  

Опитування триватиме до 25 жовтня 2025 року.

Featured

Формування професійних компетенцій

id: 4460 
НМ лабораторія 16 жовтня 2025 Перегляди: 265

14-15 жовтня 2025 р. методисти нашого коледжу Ярослав КАРАСЬ, Олег БРАТИЧАК, Павло ДМИТРІВ пройшли підвищення кваліфікації завідувачів методичних (педагогічних) кабінетів, методистів закладів фахової передвищої освіти за навчальною програмою «Формування сучасного інформаційно-освітнього середовища у професійній діяльності педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти», яке провів Науково-методичний центр ВФПО.

Читати далі...
Featured

Викладачі облікових дисциплін підвищують кваліфікацію на всеукраїнському тренінгу

id: 4459 
Новини СЕД 15 жовтня 2025 Перегляди: 362

З 15 по 23 жовтня 2025 року викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Мирослава ГАХОВСЬКА, Валентина РУДНИК, Назар УХМАН і Олег ГОЙ беруть участь у Всеукраїнському науково-практичному тренінгу «Облік, аудит та оподаткування в Україні: виклики воєнного часу та перспективи євроінтеграції», організованому кафедрою обліку та оподаткування економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Тренінг об’єднав представників освітянської спільноти, науковців, бухгалтерів і аудиторів, які прагнуть удосконалити свої знання відповідно до сучасних вимог ринку праці та тенденцій європейської інтеграції.

Читати далі...
Featured

Благодійний ярмарок у Бережанському фаховому коледжі

id: 4458 
Виховання 14 жовтня 2025 Перегляди: 1807

Сьогодні у стінах Бережанського фахового коледжу пройшов благодійний ярмарок на підтримку наших захисників і захисниць.

Головними героями кулінарної частини стали студенти-першокурсники, які готували частування разом зі своїми батьками та кураторами. На прилавках можна було знайти все: від традиційної домашньої випічки та млинців до смачних салатів та напоїв. До цієї благодійної акції також приєдналися працівники коледжу, які теж приготували багато різних страв.

Читати далі...
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20