SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Агроінженерія. Захист випускних кваліфікаційних робіт

Агроінженерія. Захист випускних кваліфікаційних робіт

На цикловій комісії Інженерних та аграрних дисциплін відбулися публічні захисти (демонстрація) випускних кваліфікаційних робіт здобувачами фахової передвищої освіти, які навчаються за ОПП Агроінженерія.

Хлопці продемонстрували належний рівень програмних результатів навчання та достатньо високі  знання, уміння і навички, які будуть використовуватися ними у подальшій професійній роботі.

245678

Розкриття актуальних технічних проблем, висновки і обґрунтовані рекомендації, що запропоновані в межах кваліфікаційних робіт здобувачів були високо оцінені членами екзаменаційної комісії.

3

Як результат, Голова екзаменаційної комісії к. т. н. доцент кафедри Сільськогосподарських машин та системотехніки НУБіП України Ігор СІВАК звернувся з вітальним словом до випускників, відзначив найцікавіші доповіді і запросив їх продовжувати навчання в нашому університеті.

Вітаємо наших дорогих випускників і зичимо їм успішно реалізувати отримані знання, уміння і навички в мирному переможному майбутньому для розцвітання аграрної галузі України. Адже сільське господарство – це саме той напрямок діяльності, який може допомогти підняти економіку нашої держави на новий ефективний рівень.

 Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін