SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Не серед нас, та разом з нами. В серцях, у пам’яті, в думках

Не серед нас, та разом з нами. В серцях, у пам’яті, в думках

До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні викладачка Уляна ДУДКА провела виховний захід на тему «Не серед нас та разом з нами. В серцях, у пам'яті, в думках».

В цей день вшановують пам'ять загиблих під час Революції Гідності. Їх назвали Небесною Сотнею ­­­–  людей, які загинули у Києві на Майд​ані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити. Заходи до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні – це не лише спосіб вшанування пам'яті загиблих, а й можливість об'єднати українців навколо спільної ідеї свободи, гідності та незалежності. Це свято пам'яті, яке нагадує нам про важливість віри в справедливість та мужність у боротьбі за краще майбутнє.

F2

F3

Ніхто не в праві забути морозні дні 2013 - 2014 року, коли від напруги закипала в жилах кров, коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль майданівці, аби прорости в наших серцях червоними квітами пам’яті. Ми переживаємо почуття смутку та гордості, вшановуючи тих, хто віддав своє життя за мрію про свободу та справедливість.

Відзначаючи цей день, ми пам'ятаємо, що Герої Небесної Сотні не пішли від нас назавжди. Вони залишаються з нами у наших серцях, у нашій пам'яті та в наших думках. Їхні чесноти, жертовність та мужність надихають нас зберігати та дотримуватися цінностей, за які вони боролися. Нехай цей день стане нагадуванням для нас усіх про важливість об'єднання і дії разом, на шляху до мирного та кращого майбутнього.

Пам'ятаємо та вшановуємо спадщину Героїв Небесної Сотні. Нехай Герої Небесної Сотні завжди будуть нашими провідниками на шляху до справедливого та мирного життя. 

Уляна ДУДКА,

Кураторка групи ЕкП-11