SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Розважальний захід «Від сесії до сесії живуть студенти весело»

Розважальний захід «Від сесії до сесії живуть студенти весело»

Святкування Дня студента — це весела та радісна подія, яка відзначається студентами по всьому світу.

В різних країнах світу дата святкування може варіюватися. Наприклад, у багатьох країнах Європи, включно з Україною, День студента відзначається 17 листопада і збігається з Міжнародним днем студентів, що має історичне значення, пов'язане з подіями 1939 року у Чехословаччині. Важливо пам'ятати, що збалансований підхід до навчання і відпочинку сприяє загальному благополуччю та успіхам у навчанні.

День студента – це час, коли студенти можуть відпочити від навчання та весело провести час разом. Саме тому, 17 листопада 2023 року студенти групи  ЕкП-11 взяли активну участь у розважальному заході «Від сесії до сесії живуть студенти весело», який всіх розвеселив та активував креативне мислення. Студенти у дружній та невимушеній атмосфері весело та захоплююче провели час.

Y2

Y3

Y4

      Дорогі наші студенти!

Бажаю вам багато веселощів, щасливих екзаменаційних квитків, відсутності “хвостів”, присутності стипендій, а також – ніколи не сумувати, студентські квитки не втрачати, ім’я студента гордо носити і найкращими традиціями нашого коледжу дорожити!

Уляна Дудка,

викладачка економічних дисциплін