SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій

Обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій

8 червня 2023 року на базі Галицького фахового коледжу імені В’ячеслава Чорновола проведено обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій у форматі дискусійної онлайн-панелі на тему: «Інформаційні технології, як ефективний інструмент забезпечення якості освітнього процесу».

Із вітальним словом виступила Ірини ЛЕЩИК,  методистка Ради директорів ЗФПО Тернопільської області.

2345678910111213

У роботі відеоконференції взяли участь понад 30 представників від двадцяти навчальних закладів фахової передвищої освіти.

Заслухані на засіданні доповіді та їх подання в повній мірі розкривали суть обраних для представлення тем в межах загальної теми засідання.

При підготовці до проведення засідання було проведено анкетування членів МО на предмет їх участі у заходах науково-методичного спрямування та друкуванні своїх статей, тез на обласному, Всеукраїнському та міжнародному рівнях. При обговорені результатів було висунуто ряд пропозицій щодо заходів по активізації роботи членів МО у поширенні передового педагогічного досвіду.

На завершення, Ольга ПОСВЯТОВСЬКА, голова методоб’єднання, побажала всім учасникам здоров’я, мирного неба, нових творчих та вагомих здобутків!

Ольга ЯКИМОВИЧ,
викладачка циклової комісії фізико-математичних
дисциплін та інформаційних технологій