SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Вітаємо юних науковців Бережанського фахового коледжу – переможців ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

Вітаємо юних науковців Бережанського фахового коледжу – переможців ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

Вже стає традицією підводити підсумки навчального року нагородженням кращих студентів коледжу в спорті, навчанні, мистецтві та науці.

Цьогоріч наші здобувачі освіти плідно працювали і отримали чотири призові місця в ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Ці нагороди – результат їх наукового пошуку, творчої праці та наполегливості.  

Можливо, збоку робота в секції робототехніки виглядає якоюсь забавкою, несерйозним заняттям. Мовляв, складають якісь «машинки», для чогось їх програмують, одним словом - «марнують час».

Можливо... але нещодавно весь інформаційний простір заполонила інформація з Тернополя про те, що наслідки жорстокого ворожого обстрілу складських приміщень в обласному центрі гасив робот-пожежник. Чиясь дитяча мрія про розумного робота-помічника, втілена в пристрої, врятувала не одне життя. І саме тому, незважаючи на війну, ми, Українці, продовжуємо дивувати світ своїм звитяжним рухом до перемоги, до життя кращого і прогресивного. Ми найкращі у світі з використання дронів, роботів, систем штучного інтелекту.  Наші студенти своїми дослідницькими проєктами, можливо, ще по-дитячому не зовсім досконалими доводять те, що ми впевнено крокуємо в Індустрію 4.0.

1

Від імені адміністрації та всього колективу коледжу щиро вітаємо наших призерів обласного конкурсу-захисту наукових робіт МАН України, студентів 1 курсу:

Болцарівського Сергія, Сєданова Артура (ІІ та ІІІ місце - секції авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніки);

Михайлевича Романа (ІІІ місце – секції навчальні, ігрові програми та віртуальна реальність);

Новіцького Дениса (ІІІ місце - секції системи та технології штучного інтелекту).

32

Зичимо їм подальшого зростання, творчого натхнення та реалізації усіх задуманих планів та проєктів!

Сергій ШТОГРИН,
керівник секції робототехніки