SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Співпраця зі стейкголдерами

Співпраця зі стейкголдерами

Унікальна можливість розширити освітні можливості та підвищити технічний рівень коледжу стала реальністю завдяки нашому постійному партнеру ТОВ «Мегаком». Завдяки їм лабораторія «Комп’ютерні системи і мережі» отримала додаткове обладнання (комутатори та медіаконвертери).  Дане обладнання для керування оптоволоконними мережами не тільки розширить сферу навчання, але й забезпечить студентам унікальну можливість працювати з передовими технологіями у галузі мереж.

Раніше наш коледж оперував в основному мідними мережами, але завдяки цьому подарунку  ми отримали змогу досліджувати й працювати з передовими оптоволоконними технологіями. Це відкриває перед студентами не тільки нові можливості для навчання, але й дозволяє їм стати конкурентоспроможними на ринку праці, де попит на фахівців у цій області постійно зростає.

2

Ми вдячні нашому партнеру в особі директора Криворучка Сергія Володимировича за його підтримку в нашому прагненні підвищити якість освіти та підготувати студентів до успішної кар'єри в індустрії інтернет-технологій. Його внесок в майбутнє наших студентів неперевершений, і ми з нетерпінням очікуємо, що вони використовуватимуть ці нові можливості для свого особистого та професійного розвитку.

Ольга Якимович,
голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій