SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Готуй сани влітку, а воза – взимку АБО профорієнтація – це важливо!!!

Готуй сани влітку, а воза – взимку АБО профорієнтація – це важливо!!!

Справжній господар щоденно докладає максимум зусиль, щоб його праця приносила не тільки радість, але й давала рясні плоди. А справжній педагог у своєму закладі освіти і є тим добрим та вправним господарем, що протягом року дбає про наступність поколінь студентів, проводячи профорієнтаційну роботу чи не щоденно: і професійно працюючи  на заняттях, й організовуючи навчально-виховні заходи, і  виїжджаючи в населені пункти для зустрічей із школярами, які в майбутньому можуть стати студентами коледжу.

Саме таку роботу проводять і викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін, які 17 січня 2024 року, зорганізувавшись, вирушили на профорієнтацію в заклади освіти Підгаєцької міської ради.

Здобувачі освіти Завалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Опорного закладу «Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради», Підгаєцької гімназіїімені Маркіяна Паславського, Мирненської, Мужилівської,  Сільцівської та Угринівської ЗОШ І-ІІ ступенів Підгаєцької міської ради та Потуторського ліцею Бережанської міської ради отримали цінну інформацію щодо спеціальностей, які є у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України», про терміни вступної кампанії та особливості подачі документів для вступу; дізналися про навчальну, виховну роботу в коледжі, організацію дозвілля, про можливості продовження навчання після закінчення коледжу в НУБіП України.

Ті зі здобувачів освіти, які виявили найбільше зацікавлення розповіддю викладачів циклової комісії гуманітарних дисциплін, просили запросити їх на День відкритих дверей, щоб самим пересвідчитись, що умови навчання в коледжі відповідають їх очікуванням й стануть першим трампліном до їхньої майбутньої кар’єри.

Самі ж викладачі, які проводили профорієнтацію, ще раз переконались: хоча про наш коледж багато людей і знають, але тільки через зустрічі з абітурієнтами, як це було у Завалівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, можна донести важливість опанування тієї чи іншої професії та розповісти детальніше про сам заклад освіти.

136891011131415171923242627

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін