SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
День відкритих дверей

День відкритих дверей

27.01.2023 року викладачі нашого коледжу та здобувачі освіти спеціальності 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка взяли участь у Дні відкритих дверей, які проводив Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження, Національного університету біоресурсів і природокористування України.

25

Захід розпочав Віктор КАПЛУН - директор,доктор технічних наук, професор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Він обґрунтував 5 причин, чому саме здобувачі освіти повинні обрати ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, НУБіП України. Однією з головних причин є те, що в даному закладі інноваційна та сучасна база для навчання. Яка зараз нам дуже необхідна для навчання та в майбутньому для відбудови нашої держави. Також ознайомив присутніх з особливостями вступної кампанії у 2023 році в умовах воєнного стану.

4

96

Спікери заходу Андрій БЕРЕЗЮК, Світлана МАКАРЕВИЧ, Надія СПОДИНЮК, Ігор БОЛБОТ, Микола КИКТЄВ. Вони розповіли про особливості спеціальностей, та ознайомили з матеріальними базами кафедр.

1037

До підбиття підсумків запросили директорку нашого коледжу Світлану ПИЛИПИШИН канд. філол. наук, доцент, яка закликала здобувачів освіти навчатися в нашій країні, піднімати та відбудовувати її, а не розпорошуватись за кордоном. Також подякувала організаторам заходу за запрошення і сподівання на плідну співпрацю.

8

Надія ОБЕРСЬКА,
голова циклової комісії спеціальних
електротехнічних дисциплін