SEPARATED SUBDIVISION OF
NATIONAL UNIVERSITY OF LIFE AND ENVIRONMENTAL SCIENCES OF UKRAINE
BEREZHANY PROFESSIONAL COLLEGE
A
A
A
HOME COLLEGE BUILDING
DAY OF KNOWLEDGE 2017
STUDENT OF THE YEAR. NATALIA LEKHNYAK
OUR COLLECTIVE
OUR STUDENTS
Відбувся кваліфікаційний іспит для збувачів фахової передвищої освіти  зі спеціальності  101 «Екологія»

Відбувся кваліфікаційний іспит для збувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 101 «Екологія»

Згідно з навчальним планом і графіком освітнього процесу 18 червня 2024 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбувся кваліфікаційний іспит для збувачів фахової передвищої освіти за ОПС «Фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 101 «Екологія».

 

3

Для випускників кваліфікаційний іспит – це надзвичайно важливий момент, адже вони перед членами екзаменаційних комісій повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь.

2

З вітальним словом виступила Олена НАУМОВСЬКА, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю, яка акцентувала увагу на важливості професії еколога та побажала успішного складання іспиту. Вона відзначила, що екологічні проблеми, серед яких охорона природи і здоров'я людей, постають одними з найсуттєвіших на сучасному етапі розвитку людського суспільства. Беручи до уваги стан екології та тенденції розвитку економіки України, можна констатувати зростаючу актуальність розв'язання цих проблем.

4

Кваліфікаційний іспит складали тринадцять студентів-екологів.

5

Випускники продемонстрували достатній рівень теоретичних знань і практичних навичок і успішно написали кваліфікаційний іспит. Їм присвоєно кваліфікацію фаховий молодший бакалавр з екології.

Людмила ДВОРСЬКА,
голова циклової комісії природничих дисциплін