Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Відчути дух спортивної боротьби…

Відчути дух спортивної боротьби…

…налагодити взаємозв’язки в окремих ігрових ситуаціях та в команді загалом, вдосконалити техніко-тактичні дії в захисті та в нападі, покращити функціональну спортивну форму в максимально наближених до змагальної ситуаціях – все це прагнули зробити викладачі-тренери двох колективів – ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» та ВСП «Зборівський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя», - домовившись провести 6 березня 2024 року в Зборові матчеву зустріч, під час якої зіграли між собою спортивні колективи з волейболу (юнаки та дівчата), настільного тенісу та мініфутболу.

Першими екзаменували один одного волейбольні команди юнаків. Інколи в грі бажанню виконати досконало певні техніко-тактичні дії заважав брак ігрової практики та незіграність. Та ці аспекти хлопці замінювали хорошою самовіддачею та прагненням боротися за кожен заліковий пункт. В результаті задоволеними залишились і переможці, і переможені.

Продовженням волейбольних баталій стала зустріч команд дівчат. Звичайно, що азарт тут переважав над виконавською майстерністю, але саме через такі матчі дівчата швидше набувають впевненості в своїх діях та вчаться швидко аналізувати свої помилки та робити висновки. Своєрідною родзинкою поєдинку став додатковий сет, в якому команди утворили дві «збірні» (по 3 гравці з кожної команди), гравці яких підставляли командне плече один одному.

Далі майстри малої ракетки в одноколовому турнірі виявляли свої сильні та слабкі сторони, запозичували певні елементи в суперників, шліфували свої вміння та навички.

На десерт відбувся матч двох мініфутбольних дружин. Непоступливість та намагання довести самому собі та супернику – головний лейтмотив цього матчу.

Безперечно, такі матчеві зустрічі максимально наближують навчально-тренувальний процес до змагального, допомагають і студентам-спортсменам, і їх тренерам побачити сильні та слабкі сторони у діях власної команди та  в суперника. Тому й домовились викладачі фізичного виховання обох закладів освіти протягом цього навчального року провести ще один раунд таких матчів, але в же у Бережанах.

Дякуємо відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради, адміністрації Бережанського ліцею № 1 та Куропатницького ліцею за можливість організувати цю поїздку.

Найбільша подяка ЗСУ!!! за можливість займатися улюбленою справою.   

12345678910121314151617181920

 

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація