Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в бізнесі

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в бізнесі

Будь-який сучасний бізнес, а тим більше у наших реаліях — це складні та багаторівневі процеси. Рано чи пізно великий чи малий бізнес приходить до питання: як керувати цими процесами. Комусь достатньо прописати їх на папері і потім просто встановити контроль над їх виконанням, іншим прописати на папері — не вихід. Тут на допомогу приходять системи з автоматизації бізнес-процесів.

Зараз автоматизація бізнес-процесів — це невід’ємна складова будь-якого бізнесу. Справа не тільки в забезпеченні прискореного кредитування та розрахунків, виявлення найбільш ефективної моделі продажів або створення прозорості на всіх етапах роботи компанії. Успішна автоматизація бізнес-процесів дає можливість бути більш конкурентоспроможними на ринку, більш прибутковими та спрощує роботу співробітників на всіх рівнях, особливо при виконанні рутинних задач та операцій.

18 квітня 2022 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Гусятинський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» відбулося обласне методичне об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в бізнесі та науково-практична студентська онлайн-конференція на тему: «Актуальні аспекти автоматизації бізнес-процесів».

1

З привітальним словом до учасників заходу звернувся директор Гусятинського фахового коледжу ТНТУ ЗЕЛЕНСЬКИЙ Костянтин Васильович, який розповів про коледж, педагогічний склад, спеціальності, та освітньо-професійні програми.

3

Голова обласного методоб’єднання викладачів інформаційних систем і технологій в бізнесі – Наталія ЛЕОНЕНКО розповіла про важливі аспекти світових тенденцій використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі.

2

Учасники засідання обговорювали проблеми та питання використання сучасних інформаційних систем і технологій у бізнесі.

В рамках науково-практичної конференції виступали студенти із доповідями на актуальні теми захисту фінансових та персональних даних, автоматизації бізнесу та бізнес-процесів. Обговорювали та аналізували сучасні системи автоматизації обліку та управління, як загального призначення, так і спеціалізовані галузеві рішення, зокрема для аграрних підприємств. Зокрема було зроблено наголос на тому, що зараз є дуже мало вітчизняного програмного забезпечення та компаній-розробників в цій галузі.

Також говорили про проблеми захисту особистих даних та фінансів від дій шахраїв, що є особливо актуальним у наших теперішніх умовах. Дана проблема стосується як приватних користувачів інформаційних систем, так бізнесу будь-якого масштабу.

5

Від нашого навчально закладу у конференції взяв участь студент групи О-31 МИХАСЬКІВ Мар’ян, який підготував тези і виступив з доповіддю на тему: «Он-лайн шахрайство: основні схеми. Як розпізнати та уникнути шахрайства».

4

За результатами студентської науково-практичної конференції буде сформовано та розміщено на сайті Ради директорів ЗФПО Тернопільської області збірник тез.

На завершення Наталія ЛЕОНЕНКО побажала всім учасникам методичного об'єднання здоров'я, наснаги, нових звершень, нових творчих і конструктивних ідей, плідної роботи задля подальшого розвитку професії, конструктивного діалогу та нових вагомих здобутків!

Микола ПУКАЛО,

викладач спеціальних комп’ютерних дисциплін

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація