Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Конкурс «Кращий за професією»

Конкурс «Кращий за професією»

Перемога в повітрі не в'ється, а руками дістається…

В рамках тижня циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін викладачем Богданом БІЛИКОМ, проведено конкурс «Кращий за професією», зі студентами випускних груп Е-31СК та Е-41.

Конкурс проводиться для здобувачів освіти спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, з  дисциплін: «Експлуатація і ремонт електроустаткування та засобів автоматизації», «Монтаж електрообладнання і систем керування», «Автоматизація технологічних процесів і САК» та ін. Учасники конкурсу представлені двома командами, що набираються  з навчальних груп.

Мета конкурсу:  визначити з двох команд учасників, кращу команду у виконанні поставлених завдань, а також визначити  серед учасників конкурсу, здобувача освіти - «Кращого за професією».

2

Контроль за виконанням поставлених завдань покладається на членів журі, до складу якого входять викладачі циклової комісії  спеціальних електротехнічних дисциплін: Надія ОБЕРСЬКА, Оксана ДУДАР.

Переможці котрі краще, швидше та правильніше справились із поставленим завданням отримують подяки, а кращий здобувач освіти, якому присвоюється титул «Кращий за професією», отримує грамоту та заохочувальний приз.

345678910111213141516

Отже, у важкій та напруженій боротьбі, застосовуючи інтелект, смикалку, набуті знання та навики, перемогу здобула команда «ПУСКАЧ» групи Е-31СК  над командою «СТАРТЕР» групи Е-41. Учасники конкурсу, на неймовірних емоціях, переживаннях один за одного, боролися у різних номінаціях за для перемоги. Звання «КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ» присвоєно зразу двом студентам, які найактивніше приймали участь, найправильніше виконували завдання, найзавзятіше вболівали та сприяли у вирішенні проблемних ситуацій, що виникали в ході проведення конкурсу. Тож вітаймо переможців, Олега СТОРОЖКА студента гр. Е-31СК та Юрія СОЛЕНКА студента гр. Е-41.

Надія ОБЕРСЬКА,
викладачка спеціальних електротехнічних дисциплін

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація