Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Всеукраїнська студентсько-учнівська науково-практична онлайн конференція  «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників: виклики воєнного часу»

Всеукраїнська студентсько-учнівська науково-практична онлайн конференція «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників: виклики воєнного часу»

28 березня 2024 року відбулась Всеукраїнська студентсько-учнівська науково-практична онлайн конференція «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників: виклики воєнного часу». Організатором конференції виступала кафедра педагогіки Гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. До участі запрошувались представники, як педагогічних, так і фахових закладів освіти, з усіх регіонів України.

З привітальним словом виступив Cопівник Руслан Васильович, голова оргкомітету, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри педагогіки НУБіПУ, який озвучив мету та завдання конференції, а також  доцільність та необхідність проведення таких заходів в умовах сьогодення. Головною проблемою обговорення було питання розвитку сучасної педагогіки, інноваційної, що постійно вдосконалюється відповідно до змін у суспільстві та технологіях, а також в умовах пандемії, повітряних тривог, дискомфорту, стресу тощо.

234567

Військовий конфлікт докорінно вплинув на освіту, як на спосіб отримання знань. Деякі діти почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навчатися системно, деякі, через вимушений переїзд, втратили таку можливість взагалі, а це, в свою чергу, негативно відбилося на якісних показниках.

Сучасна педагогіка намагається створити комфортне середовище, де кожен учень, незалежно від своїх здібностей та особливостей, може ефективно навчатися та розвиватися. Використання онлайн-ресурсів, відео лекцій та інтерактивних занять сприяє більш ефективному засвоєнню матеріалу. Загалом, сучасна педагогіка спрямована на підготовку учнів до життя в сучасному суспільстві, де ключовим є не лише знання, але й гнучкість, креативність та здатність навчатися протягом усього життя.

Доповіді і презентації учасників були змістовними та цікавими, а самі доповідачі виступали на високому рівні у сфері своєї педагогічної діяльності, національного патріотизму, креативної освіти тощо.

Бажаю всім учасникам конференції творчих успіхів та здобутків, на педагогічній ниві, а також нових вражень та перемог.

Богдан БІЛИК,
викладач спеціальних електротехнічних дисциплін

 

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація