Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Національного університету біоресурсів і природокористування України

A
A
A
Війна яка нас змінила

Війна яка нас змінила

21 листопада у День Гідності та Свободи, здобувачі освіти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»  групи Е-11 відвідали тематичний захід «Війна яка нас змінила» під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи». Організатором якого  були працівники Державного історико- архітектурного заповідника у м.Бережани. Метою заходу  було донесення  до сучасного покоління інформації  про реальні події  в Україні початку ХХІ століття.

171

З цікавою та повчальною лекцією виступив Олекса МУРАВЛЬОВ, громадський діяч, волонтер, двічі переселенець, історик, проєктувальник. Він акцентував увагу на  тому, що 10 років тому ми сформулювали нашу національну ідею – Гідність і Свобода України. Ця ідея викристалізувалася суспільством на Майдані. Не в один момент, а впродовж тривалої і виснажливої боротьби – усі три місяці, доки тривала Революція Гідності, українці дискутували, сперечалися, обговорювали – якою має бути країна, за яку вони боролись і готові були віддати життя. Так, у вирі борні, з багатоголосся поглядів і цінностей, Майдан витворив спільний для всіх українців ідеал майбутньої України. Цей ідеал був сформульований двома ємкими словами: Гідність і Свобода. Так звучить наша національна ідея.

3

Володимир БЕРЕЗІН, учасник Київського та Донецького Євромайданів (2004,2014 рр.), журналіст, громадський діяч,  зазначив, що 10 років тому ми виграли свій перший бій і зупинили гібридну агресію кремля, яку він здійснював через авторитарну проросійську владу в Україні та яка націлена проти наших цінностей, прав і свобод, проти демократизації країни, на знищення нашої державної незалежності.

Родзинкою заходу  став майстер-клас з виготовлення  мотанки  для  бійців фронту від  Оксани МУРАВЛЬОВОЇ, педагога, керівника Українського розмовного клубу «Файно», ініціаторки багатьох благодійних акцій на підтримку ЗСУ. Студенти  з великим задоволенням і оптимізмом брали участь у виготовленні мотанки. Їм допомагати  включилися  працівники Заповідника- Ірина  ДУБНИЦЬКА, Надія КОВАЛЬЧУК та Надія ВОЛИНЕЦЬ.

 Щиро дякуємо  за неймовірно цікавий захід організаторам та гостям  тематичного заходу!

Цінуємо те, що маємо. Дякуємо нашим захисникам і низько кланяємось за можливість жити!

15

7

1125

16

14131220

6

89

21241819

1023

Надія ОБЕРСЬКА,
 куратор групи Е-11

Приєднуйтеся до нас

    
Шановні ВИКЛАДАЧІ!
Інформаційні матеріали на сайт Коледжу необхідно надсилати на поштову скриньку
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper

Відокремлений структурний підрозділ

БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

НУБіП України

Адреса:

 вул. Академічна 20, м. Бережани,
Тернопільська обл., Україна, 47501

 (03548) 2-24-82   096 760 79 16

vp_batk@ukr.net   batcnubip@nubip.edu.ua

 

Національний університет біоресурсів

і природокористування України

Адреса:

 03041, Україна, м. Київ,
вул. Героїв Oборони, 15.

 (044) 527-82-42

 rectorat@nubip.edu.ua

 
 

Навігація